Projecten

Werken als een Paard, Speciaal Onderwijs

Doel van het project ‘Werken als een Paard, Speciaal Onderwijs’ is een bijdrage leveren aan de ontwikkeling van zeer moeilijk lerende kinderen met een meervoudige handicap uit het speciaal onderwijs (7 – 13 jaar) door training met inzet van paarden.

Lees meer

Werken als een Paard, Na School

Met dit project hopen we de kinderen te stimuleren de juiste studiekeuzes te maken, de kans op vroegtijdige schooluitval te verkleinen en de kans op het vinden van een baan te vergroten.

Lees meer

Zomerkamp Rijvereniging de Hazelaar

In 2015, 2016 en 2017 heeft het Trustfonds een zomerkamp van Rijvereniging de Hazelaar ondersteund. Aan het zomerkamp van drie dagen hebben 12 kinderen met een (meervoudige) beperking deelgenomen.

Lees meer

Eenzame ouderen

Het CHIO Rotterdam organiseert in samenwerking met het Hofplein Rotterdam en de gemeente Rotterdam een activiteit om in te spelen op het maatschappelijke probleem van eenzaamheid bij ouderen.

Lees meer

CHIO Zonder Hindernissen

Veel mensen met een beperking zijn in hun dagelijkse leven afhankelijk van hulp van anderen. Dat geldt nog meer bij uitstapjes.

Lees meer

STEUN ONS

Wilt u onze projecten ondersteunen door middel van een schenking? Daar zijn wij heel blij mee! Lees op Steun Ons hoe u dit kunt doen.