Samen met Rijvereniging de Hazelaar is met steun van het Trustfonds in 2015 een educatieve avond georganiseerd waarop vrijwilligers en ouders van Rijvereniging De Hazelaar professionele uitleg hebben gekregen over het gedrag van paarden en pony’s en hoe hiermee om te gaan. De vrijwilligers en ouders hebben na het theoriegedeelte de geleerde kennis in de praktijk gebracht.

2014:
In 2014 hebben er twee educatieve avonden plaats gevonden, waarop vrijwilligers en instructeurs van Rijvereniging De Hazelaar professionele uitleg hebben gekregen over het gedrag van paarden en pony’s.

STEUN ONS

Wilt u onze projecten ondersteunen door middel van een schenking? Daar zijn wij heel blij mee! Lees op Steun Ons hoe u dit kunt doen.